Els mercats financers són cada vegada més complexes, l’ajuda d’un assessor professional li permetrà tenir el seu patrimoni adaptat a la situació econòmica global.

Modelo d'Atenció Exclussiu

hem desenvolupat un model d'atenció al client que es fonamenta en...

 • Excel·lència Professional
  Curriculum Vitae
  Experiència Professional i Acadèmica
  Hem ocupat llocs directius en diferents entitats financeres en les àrees de corporate finance i banca privada. Tenim les principals titulacions acadèmiques relacionades amb les finances: European Financial Advisor (EFA), Certified European Financial Analyst (CEFA) i Certified International Investment Analyst (CIIA).
 • Independència
  Sense Vincles amb Tercers
  Soberania
  Cap altra entitat pot influir sobre la solució que fem a la seva mida. Només prevalen els interessos del client.
 • Transparència
  La Decisió Correcta és la Millor Informada
  Sense Secrets
  La única forma de prendre la millor decisió és si es disposa de la màxima informació possible, fet pel qual sempre informem al client de todes les alternatives existents, els riscos que impliquen i els costos associats.
 • Tracte Personalitzat
  Solucions a Mida
  Exclusivitat
  Creem solucions innovadores i vanguardistes per cada client, ja que les propostes estandarizades no responen a la totalitat de les particularitats del client.

... per crear valor a llarg termini

equip

El nostre equip està format per professional íntegres de primer nivell, que disenyen solucions innovadores i vanguardistes que ajuden a optimitzar el seu patrimoni en tots els àmbits.

Joan Gibert

Joan Gibert

CEO & Founder
Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, EFA, CEFA, CIIA i Post-grau en Fiscalitat Andorrana - Espanyola - Francesa

Newsletter

Subscriguis per estar sempre informat de las últimes novetats!

BACK TO TOP